Обирати матеріал для даху потрібно з розумом — ідеальним варіантом для мене стала бітумна черепиця. Легка, гнучка, довговічна — вона стала справжнім відкриттям. Коли настав час ремонту, я почав шукати, де можна купити бітумну черепицю в Україні і натрапив на цей сайт.
Перш за все, мене вразив великий вибір кольорів і форм. Черепиця не лише виконує захисну функцію, а й додає естетики. Завдяки різноманіттю дизайнів, я зміг підібрати саме той варіант, який ідеально поєднався з фасадом мого будинку. Матеріал виявився напрочуд витривалим — не тріскається, не вигорає на сонці й чудово витримує сильні дощі та снігопади. Ще одна перевага — шумоізоляція. Під час дощу в будинку стало значно тихіше, і це дійсно помітна різниця.
Монтаж виявився простішим, ніж я очікував. Бригаді майстрів було зручно працювати з цим матеріалом, і вони постійно відзначали його гнучкість та надійність. До того ж, черепиця легка за вагою, тому не навантажує конструкцію даху, що особливо актуально для старіших будівель. Приємно здивувала і довговічність покриття — гарантія на багато років, а реальний термін служби ще більший. Це дозволяє бути впевненим у тому, що дах не потребуватиме заміни чи ремонту найближчим часом.
На сайті Tegola все організовано зручно: детальний опис товарів, фото, технічні характеристики — усе, що потрібно для зваженого вибору. Крім того, сервіс на висоті — консультація, допомога з розрахунками, доставка. Мій досвід показав, що це не просто покупка, а інвестиція у надійність та комфорт.